La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 26 de desembre del 2013

Carrer Reina, 258, 260 i 262 (Cap de França)

Targeta postal. Text:
107. VALENCIA – Barracas
Descarregar fent clic ací. Altra postal més fent clic acíací

Altra versió (amb el text dalt):


Text:
107. VALENCIA – Barracas | L. [Lucien/Luciano] Roisin fot. - Barcelona
Descarregar fent clic ací.

En aquesta altra imatge, arreplegada d'una publicació, es fa constar la ubicació de les barraques:

Podeu descarregar la imatge, ací. Segons la informació del peu, les barraques es trobaven al carrer Reina, als actuals números 258, 260 i 262, a la cruïlla amb el carrer d'en Vicent Guillot Tio Bola. La barraca de la dreta estava on ara és el restaurant Riberongo.Ací teniu la vista actual, segons google street, que podeu descarregar ací.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada