La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 15 de novembre de 2014

Poblats marítims, 1957 (?)


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'una casa de subhastes, amb la signatura Delamata. Sense ubicació ni datació, encara que pels efectes d'una eventual inundació que s'hi aprecien, podem suposar que es tracta de la Riuà de l'any 1957. Una ubicació possible seria l'entorn dels Poblats Marítims (podria ser tant Cabanyal-Canyamelar, com Natzaret, on la Riuà tingué efectes catastròfics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada