La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 1 de gener del 2015

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal procedent d'un web alemany de venda de postals antigues (enllaç ací). No es coneix la ubicació de la barraca, ni la datació de la fotografia. En el dors diu:
148. VALENCIA
Tipos regionales en la Huerta.
Types regionals a la Huerta.
Regionals types in the Huerta.
La postal està editada per Cris-Adam.
Pel que fa a la datació, el mata-segell sembla indicar abril de 1956, any que prendrem com a datació de la fotografia. Podeu descarregar la imatge original de la postal i el seu dors ací.



Ací teniu una altra postal, sense la marca d'aigua (podeu descarregar-la fent clic ací).

Ací teniu una altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada