La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 21 d’abril de 2015Podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací. Aquesta fotografia procedeix d'una casa de subhastes, on s'anuncia com un facsímil. S'hi pot veure la marca d'aigua. És ben interessant perquè l'escena inclou diverses situacions tópiques que ja hem vist al blog, com ara, el festeig i la gropa. No té ubicació. La casa de subhastes la data el 1885.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada