La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 18 d’abril de 2015

Barraques de Pastor
La Torre

Entrada ampliada
Podeu descarregar-vos la imatge fent clic ací. Postal procedent d'un web de subhastes, sense informació sobre datació, ni ubicació.La postal fou editada per Arribas, editorial amb la seu a Saragossa. Ací teniu el dors de la postal, que podeu descarregar fent clic ací

El text diu:

2.101 VALENCIA
Barracas y Grupos regionales infan-
tiles.-Barraques et Grupes regionales
enfantins.- Barrack and enfantiles
regionales Group.

Altra imatge, ací:
Altra imatge, ací:Suposem que correspon a les Barraques de Pastor, que es trobaven a La Torre, podeu comparar aquesta imatge amb aquestes altres:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada