La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 25 d’octubre de 2016

Prop del nou llit del Túria i La Punta
1980Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Magnífica aquarel·la de Fernando Segura, pintada el 1980, en la qual es pot veure una barraca que, segons l'autor:
"Cuando la pinté estaba recien restaurada y hablando con su propietario se quejaba de las dificultades que encontraba para conseguir los materiales para el techado. Alguna cosa más nos dijo. Si mal no recuerdo estaría en la margen izquierda del nuevo cauce y proxima a la zona de La Punta."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada