La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 2 de novembre de 2016

Segell del Pla SudPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Imatge d'una barraca que es podia veure a uns dels segells del "Plan Sur de Valencia", un complement al franqueig ordinari de les cartes (en aquest cas de 25 cèntims, obligatòria en el correu des de València, que suposadament havia de finançar la construcció del nou llit del Túria. Ho considerarem una pintura. Procedeix del mateix web d'imatges que les fotografies dels dies anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada