La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 2 de febrer de 2016

Barraques de Montoliu
El SalerPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Imatge procedent d'una publicació arxivada per l'Arxiu Nacional de Catalunya, Fons ANC1-555 (Centro Español de Moscú, AGE), referència ANCI-555-N-2870. No està identificada a l'Arxiu, però corresponen a les Barraques de Montoliu, que es trobaven al Saler. La fotografia està datada entre 1950 i 1970, la qual cosa no és dir molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada