La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 10 de febrer de 2016

Barraques d'Olmos
Camí del Cabanyal, València
Agost de 1979


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. La fotografia estava ubicada entre el Cementeri d'El Cabanyal i l'actual Institut Serpis. La imatge està datada en agost de 1979. Fou feta per Luis Nava. Ángel Martínez l'ha ubicada (vegeu entrades anteriors en les "etiquetes").

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada