La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 23 de febrer de 2016

Carrer Enginyer Manuel Maese,
València, 1960
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Imatge pujada al Foro Remember València I (post 17696) i proporcionada al blog per Ángel Martínez. Està datada el 1960 i ubicada al carrer Manuel Maese, prop de la Patacona i del límit amb Alboraia. Actualment la zona està totalment urbanitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada