La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 24 de maig de 2016

Anterior a 1973

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Magnífica aquarel·la de l'il·lustrador valencià Alfonso Alamar, que considerem una còpia del natural, per la qual cosa la incloem ací. Ens ha estat aportada pel seu familiar Fernando Segura Mompó, al qual tornem a agrair les seues col·laboracions.
Alfonso Alamar fou un artista notable valencià, que col·laborà amb l'Editorial Valenciana. L'obra és anterior a 1973, data del seu falliment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada