La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 16 de maig de 2016

El Palmar (?)
1960Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia aportada amablement al blog per Fernando Segura Mompó. D'aquesta foto diu:
Esta es de fecha 1960. Desconozco el lugar aunque apostaría por El Palmar. En ellas estamos mi padre, mi hermano y yo. Soy el niño de la izquierda. La foto la hizo mi madre.
Per això, la ubicarem provisionalment a El Palmar i la datarem el 1960.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada