La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 3 de maig de 2016

Barraca "número 32"
Actual Plaça Doctor TorrensPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta fotografia fou pujada a foro Remember Valencia III per CASI RES (vegeu ací) i pertany a la col·lecció de José Formentin. Correspon a l'enderrocament d'habitatges i l'obertura de l'actual plaça Doctor Torrens, a Montolivet. La sèrie completa de fotografies és:


Podeu descarregar aquestes imatges ací, ací i ací. En el plànol cadastral de 1929-1944 es pot veure que tenia el número 32, encara que no diu el nom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada