La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 19 d’octubre de 2015

Barraca número 1
(junt a la Barraca número 3, a la dreta)Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal d'Escudo de Oro, procedent d'un web de subhastes, del tipus que hem anomenat "collage", que arreplega una fotografia de la que hem anomenat "Barraca número 1" (junt a la ·Barraca número 3", que ja ha aparegut al blog (podeu descarregar aquesta imatge ací), però que no tenim encara ubicada:

Pel tamany i la forma de les fulles de l'arbre de la dreta, podem considerar que les dues postal corresponen a la mateixa data.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada