La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 22 d’octubre de 2015

Barraques "número 33", 1935


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia "de l'arxiu", publicada en la revista Crónica de 21 d'abril de 1935. Ací teniu la pàgina sencera (que podeu descarregar ací o ací -en pdf-) No s'identifica la barraca. L'anomenarem "Barraca número 33" perquè és el número que sembla llegir-se en la façana. La datarem en el 1935, que és l'any d'edició de la revista, encara que, com s'indica, és una fotografia d'arxiu.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada