La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 23 d’octubre de 2015

El Tremolar

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta barraca de l'embarcador d'El Tremolar ja l'havíem pujat al blog el dia 29 de desembre de 2013 (fou una de les primeres entrades). En aquella entrada parlàvem també d'una barraca al fons. Ara hem aconseguit una imatge amb moltíssima més resolució i podem observar que al fons hi ha tres barraques, com podeu observar en aquesta ampliació (que podeu descarregar fent clic ací).


La postal correspon a la Fototipia Lacoste, Madrid.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada