La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 4 d’octubre de 2015
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal acolorida, el dors de la qual és aquest (que podeu descarregar fent clic ací). No té ubicació però suposem que representarà barraques de la Carrasca vora al mar o de l'Horta d'Alboraia.
Podeu descarregar altres còpies fent clic ací i ací. Totes elles procedents de webs de subhastes. La postal porta un segell d'una editorial que respon a les sigles "BW" (o "WB"). Porta el rétol:
Valencia - Un detalle de la Huerta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada