La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 22 d’agost de 2016

Barraca de Paco el de Creus
Ciutat Universitària o Benimaclet


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta fotografia ens ha estat proporcionada per José Luis Bouzas, i és una reproducció d'una fotografia apareguda en Valencia Atracción, amb una barraca, que el peu de foto identifica com la Barraca de Paco el de Creus. Suposarem que es trobava pròxima a l'Alqueria de Creus, que alguns autors situen als barris de la Ciutat Universitària, molt a prop de l'Avinguda Blasco Ibáñez, i uns altres, una mica més al nord, ja a Benimaclet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada