La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 27 d’agost de 2016

Plaja de València
(Natzaret?)
1942Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia familiar proporcionada al blog pel nostre amic i col·laborador José Luis Bouzas.
La fotografia està datada el 1942 i correspon a una platja de València. Pel moll de formigó, podem suposar que es tracta de les antigues platges de Natzaret o Benimar, al sud de la capital, i ara pràcticament desaparegudes. Al fons de la imatge es pot veure una barraca, que hem ampliat ací:


Amb el nostra agraïment a José Luis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada