La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 29 d’agost de 2016

Barraca número 23
València, 1942Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia familiar proporcionada al blog pel nostre amic i col·laborador José Luis Bouzas. Ell, amb una lupa, ha identificat el número de la barraca (el "23"), per la qual cosa l'anomenarem "Barraca número 23".

La fotografia pertany a una sèrie de fotografies, alguna de les quals està datada el 1942, suposem que correspon a la perifèria meridional de València.
Amb el nostre agraïment a José Luis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada