La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 28 d’agost de 2016

València, 1942Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia familiar proporcionada al blog pel nostre amic i col·laborador José Luis Bouzas.
La fotografia està datada el 1942 i correspon a la perifèria de València. Al fons de la imatge es pot veure una barraca, que hem ampliat ací (podeu descarregar la imatge fent clic ací):Amb el nostre agraïment a José Luis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada