La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 23 d’agost de 2016

Barraca del Delta de l'Ebre, 1925
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia antiga de barraques del Delta de l'Ebre, manllevada del blog aquest, que la identifica de la manera següent:
Barraca pagesa. Autor desconegut, datada cap al 1925, cedida per Teresa Fosch.Fons del Museu de les Terres de l’Ebre.

En aquest blog també trobem aquest interessant esquema amb el nom de les parts de la barraca (que podeu descarregar fent clic ací):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada