La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 1 de juny de 2016

1921


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquestes barraques, no ubicades, ja havien aparegut al blog a havia aparegut al blog (el 18/5/2014 -la mateixa fotografia- i el 27/3/2015 -les mateixes barraques), però aquesta fotografia té més qualitat. La tornem a posar perquè l'hem trobada en una altra publicació, ara sí datada. Es troba en la darrera pàgina de la revista El Financiero, núm. 1039, de 25/2/1921, que podeu descarregar ací


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada