La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 5 de juny de 2016


Podeu descarregar la imatge, fent clic ací. Malgrat la baixa qualitat de la foto, aquesta postal, procedent d'un web de subhastes, presenta unes barraques ben interessants. La barraca de l'esquerra presenta una mena de pilars o contraforts laterals. La barraca de la dreta presenta balcons i finestres amples als dos costats de la porta. El text diu:
12. Valencia
Barracas Valencianas.
Sense ubicació, ni datació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada