La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 11 de juny de 2016

Aquesta és l'entrada 900é d'aquest blog
Per celebrar l'esdeveniment publicarem una sèrie aportada per Fernando Segura Mompó


Barraques del Cotofio
Camí del Cotofino
La Torre
1974


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Magnífica fotografia de Fernando Segura, fent una aquarel·la de les Barraques del Cotofio, a la Torre, l'any 1974, envoltat d'un grup de xiquetes i xiquets de la zona.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada