La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 29 de juny de 2016

Barraques de Casa Chimo (o Ximo)
La Carrasca
València
1953-1955

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta fotografia procedent de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), el qual ha digitalitzat fotografies aèries de l'empresa d'helicòpters TAF, ja fou pujada en l'entrada d'ahir. S'hi poden veure les barraques junt a l'anomenada "Casa Chimo" en el pplànol de 1929-1944, que per aixo hem anomenat Barraques de Casa Chimo (o Ximo).
Ací teniu la barraca indicada a la fotografia (podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací):Ací teniu una ampliació (podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací):I ací teniu el detall del plànol de 1929-1944 (podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací):


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada