La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 24 de juny de 2016

1966


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Tornem a repetir aquesta imatge, que ja havia aparegut el 14/1/2015, perquè hi incloguérem dues versions i perquè ara disposem del dors, que teniu ací (podeu descarregar ací).
És una postal de la casa Durá, que du el número 80, i el text:
Barracas de la Huerta.
Sense ubicar, ni datar, encara que prendrem com a datació el matasegell (1966).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada