La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 7 de juny de 2016

Barraques de Montoliu
Barraques números 10, 12 o 14 (El Saler)

El Saler

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Interessant imatge, de caràcter publicitari (correspon a una casa de publicitat RECLAMOS LLORENS de Barcelona), com es pot veure pel dors (podeu descarregar ací):


Es tracta, però, d'una foto lleugerament acolorida, que s'aconsella "Mírese a trasluz".
Correspon a les Barraques de Montoliu, sense dubte les més fotografiades en postals. No està datada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada