La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 4 de juliol de 2016

Barraca "número 395"
Actual carrer José María Haro,
València, 1963
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta és la mateixa fotografia del post d'ahir, on s'hi pot veure un altra barraca, que hem indicat amb un cercle (podeu descarregar la imatge ací):
Ací teniu una ampliació de la fotografia (que podeu descarregar ací):


La fotografia correspon a l'empresa de fotografia des d'helicòpter TAF. Està datada el 26 de març de 1963. Es pot consultar en el web de l'Arxiu Nacional de Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada