La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 5 de juliol de 2016

Barraques de Casa Chimo (o Ximo)
La Carrasca
València
1953-1955
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Al fons d'aquesta imatges també es pot veure les Barraques de Casa Chimo (o Ximo). En la imatge següent estan indicades (podeu descarregar-la fent clic ací)Ací teniu una ampliació, que podeu descarregar  fent clic ací:


Aquestes barraques ja han estat pujades al bloc en les fotografies següents:


Ací teniu una ampliació (podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací):I ací teniu el detall del plànol de 1929-1944 (podeu descarregar aquesta imatge fent clic ací):


Aquesta fotografia procedent de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), el qual ha digitalitzat fotografies aèries de l'empresa d'helicòpters TAF, Aquesta foto està datada cap al 1955. S'hi poden veure les barraques junt a l'anomenada "Casa Chimo" en el pplànol de 1929-1944, que per aixo hem anomenat Barraques de Casa Chimo (o Ximo).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada