La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 6 de juliol de 2016

Encetem una altra sèrie de magnífiques aportacions de Fernando Segura i la seua companya Mari Carmen Dolz, que durant anys han fotografiat, dibuixat, pintat i reproduït en diversos suports imatges de barraques. Estem molt agraïts de les seues magnífiques aportacions.

Barraques de la Trabuca
1975


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Magnífica fotografia de Fernando Segura i Mari Carmen Dolz a la porta de les Barraca de la Trabuca, que es trobaven entre la Torre i Forn d'Alcedo, segons diverses fonts. La fotografia és de l'any 1975.
Tal vegada, les Barraques de la Trabuca (en la imatge) no eren les mateixes que la Barraca del Trabuc, que potser també s'anomenaren de Gandi, i que es caracteritzaven per una façana lateral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada