La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 20 de juliol de 2016

Barraques prop de La Torre
1960
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent del web de l'Estudi Fotogràfic Sanchis, on està datada el 1960. Al fons es pot veure la teulada d'una altra barraca i un campanar, que hem ampliat ací (podeu descarregar l'ampliació ací):


Podeu comparar-la amb aquesta fotografia recent, manllevada del web Panoramio (podeu descarregar-la ací):


Podeu veure la fotografia al web: http://estudiofotograficosanchis1901.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada