La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 1 de juliol de 2016

Barraques número 19b
La Carrasca
1953-1955Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia aèria procedent de l'Arxiu Nacional de Catalunya, procedent dels fons de l'empresa TAF. S'hi pot veure l'autovia a Catalunya, en construcció. A la part inferior de la fotografia poden veure's unes barraques, que no hem identificat. Ací les teniu indicades (podeu descarregar la imatge fent clic ací):Ací teniu una ampliació (podeu descarregar la imatge fent clic ací):Aquestes barraques es poden veure en el plànol cadastral de 1929-1944, però cauen dibuixades entre dues fulles. Estan indicades en les imatges següents (que podeu descarregar ací i ací):


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada