La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 3 de juliol de 2016

Barraques d'Olmos
Camí del Cabanyal, València, 1963
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia aèria de la mateixa sèrie (fons de l'empresa TAF, Arxiu Nacional de Catalunya), on podem veure la imatge les Barraques d'Olmos, que es trobaven junt al camí del Grau.  Ací la teniu indicada (podeu descarregar la imatge ací):
I ací ampliada (podeu descarregar la imatge ací):La fotografia està datada el 26 de març de 1963.

Aquesta barraca ja havia aparegut en altres entrades, que teniu reproduïdes ací:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada