La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 19 de setembre de 2016

AQUESTA ÉS L'ENTRADA NÚMERO 1000 D'AQUEST BLOG

Barraques del Forn d'Alcedo
1975
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Celebrem que arribem al número 1000, publicant cada dia una fotografia de barraques, amb aquesta magnífica imatge de 1975, proporcionada per Fernando Segura. Correspon a una barraca de Forn d'Alcedo.
Molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz (a l'esquerra de la fotografia) per les seues contribucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada