La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 13 de setembre de 2016

Forn d'Alcedo (?)


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Dibuix de Mari Carmen Dolz d'una barraca possiblement del Forn d'Alcedo, datada el disssabte 5 d'octubre de 1974. Ella i el seu company, Fernando Segura Mompó, han fet molts dibuixos, pintures i fotografies de barraques, alguns dels quals ens han cedit generosament. Celebrem amb aquesta sèrie d'aportacions de Mari Carmen i Fernando que el nostre blog està a punt d'arribar a l'entrada 1000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada