La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 3 de setembre de 2016

Barraca del Delta de l'Ebre
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Com les imatges dels dies anteriors, fotografia antiga d'unes barraques del Delta de l'Ebre. En aquest cas, procedeix de la Cartoteca Digital de l'IGCG (Font Cuyás, ref. 7250). Sense datació, ni ubicació concreta més enllà de la indicació La Cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada