La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 20 de setembre de 2016

Barraques del Forn d'Alcedo
1975
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Continuem amb la sèrie d'imatges de barraques proporcionada per Fernando Segura i Mari Carmen Dolz. Aquesta és una aquarel·la de Fernando Segura datada el 1975, que representa unes barraques del Forn d'Alcedo.
Molt agraïts per les seues contribucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada