La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 22 de setembre de 2016

Barraca de Casa Cucala
Camí Alabau
Forn d'Alcedo
2016


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Com la d'ahir, aquesta imatge és una fotografia proporcionada per Fernando Segura i Mari Carmen Dolz (que apareix en la imatge). Es tracta de la Barraca de Casa Cucala, al Forn d'Alcedo.
Molt agraïts per les seues contribucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada