La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 6 de setembre de 2016

Barraca número 77
Cases de Bàrcena
Carretera, núm. 77
2016Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta imatge, procedent de Google Street, amb una barraca ubicada a Cases de Bàrcena, ens ha estat enviada per Juan María Cerdan, al qual agraïm molt l'aportació. Com que no disposem de nom, l'anomenarem Barraca número 77 (Cases de Bàrcena).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada