La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 30 de juny de 2014

Barraques de Montoliu, El Saler


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Com la d'ahir i la de despús-ahir, aquesta fotografia publicada en Mundo Gráfico de 30 d'octubre de 1929. La fotografia, probablement de Vidal Corella, va il·lustrar un article titulat "Tres barracas valencianas", signat per Almela i Vives

En el peu de foto s'indica que la barraca es troba al Saler. Podem idenficar-la com una de les Barraques de Montoliu, una de les més fotografiades, que ja ha aparegut al blog.
L'article el podeu descarregar ací i ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada