La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 25 de juny de 2014Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Del grup de facebook "Valencia Antigua. Historia Gráfica" (enllaç ací). Proporcionada per Ángel Martínez. Sense ubicació, ni datació.

Addenda (01/09/2014)

Aquesta fotografia fou publicada en el llibre Imágenes de un pasado reciente. Recuperando el patrimonio gráfico de Valencia y su provincia, editat per l'Ateneu Mercantil de València i l'Ajuntament de València, amb edició a cura de Carmen Pérez García, p. 189. Ací teniu la còpia directa del llibre.

1 comentari: