La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 29 de juny de 2014

Carrera En Corts, ValènciaPodeu descarregar la fotografia fent clic ací. Com la d'ahir, aquesta fotografia publicada en Mundo Gráfico de 30 d'octubre de 1929, en un article titulat "Tres barracas valencianas", signat per Almela i Vives. L'autor de la fotografia és Vidal Corella, probablement.
En el peu de foto s'indica que la barraca es troba en La Font d'En Corts. La ubicació exacta no és coneguda encara.
Podeu descarregar l'article ací i ací.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada