La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 22 de juny de 2014

El Perelló, L'AlbuferaPodeu descarregar la fotografia fent clic ací. Postal editada per "Postales y Estampas Durá", amb una fotografia de J. Morera Falcó, i ubicada al Perelló, com es pot llegir al darrere:
Nº 5020. Valencia. Perelló. Albufera
Ací teniu el dors (que podeu descarregar fent clic ací).


A més de la seua dedicació a la fotografia, J. Morera Falcó fou coautor del llibre Héroes. Narraciones para soldados, publicat en Barcelona per Ramon Sopena i editat per la 27a Divisió, ca. 1938, i exercí de periodiste esportiu, com es pot llegir en aquestes notes autobiogràfiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada