La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 21 de novembre de 2015

Barraca La Font
Partida del Mar, 30
Almàssera
Horta Nord
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Barraca que es troba a Almàssera (Horta Nord). La fotografia, datada l'any 2000, ha estat pujada la blog Memoria gráfica de España per J. L. Aroca (ací), que també proporciona la comparativa actual (que podeu descarregar ací)


Segons el Catàleg de Juan Antonio García Esparza pertany a Vicente Burguet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada