La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 15 de novembre de 2015

Barraca del Mariner
Camí del Pou d'Aparisi, 1980
Actualment, Avinguda General Urrutia, 72
Octubre, 1980


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent d'una col·lecció particular, identificada al dors "Barraca del marino. Oct. 80". La ubicació d'aquesta barraca, ja desapareguda, és obra d'Ángel Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada