La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 24 de novembre del 2015

Aquesta és l'entrada 700 del blog. Per celebrar-ho dedicarem aquesta entrada i la següent a dues aportacions magnífiques de Juan María Cerdán


Barraques de la Senda Senent 20
Barraques de la Senda Senent 22
Antiga Senda de Senent, 20 i 22 (actualment, 12 ac.)







Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta fotografia fou pujada per Juan María Cerdan al foro Remember Valencia III (enllaç ací). Juan María Cerdán les ha ubicades com les Barraques de la Senda Senent marcades amb els números 20 (les de l'esquerra de la fotografia) i 22 (les de la dreta). Ací teniu el mapa cadastral de 1929-1944, que podeu descarregar ací.





Juan María Cerdán també ha fet un muntatge per mostrar les relacions entre la imatge superior i altres ja aparegudes al blog (muntatge que podeu descarregar ací)


L'anteriorment anomenada en el blog "Barraca número 1" és la que ara, gràcies a l'aportació de Juan María Cerdán, podem identificar com "Barraca de la Senda Senent 20". Ací teniu algunes imatges ja publicades d'aquestes barraques:















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada