La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 29 de novembre de 2015

Barraca número 168
Albufera, 1952
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Com la fotografia d'ahir, aquest retrat procedeix del web barcelonafotoantic.com, que arreplega l'arxiu fotogràfic de Joan Miquel i Quintilla. Aquesta fotografia està ubicada a l'Albufera i datada el 1952. Es tracta de la mateixa barraca del web d'ahir. La considerarem datada el mateix any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada