La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 12 de desembre de 2015

Barraques de Roca (reconstruïdes)
La Punta, 2010.


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Seguim amb la sèrie sobre les Barraques de Roca, que estaven a La Punta i foren afectades per la ZAL, que ens ha estat remesa pel col·laborador Juan María Cerdán.
Les Barraques de Roca foren enderrocades i reconstruïdes el 2010. Aquesta fotografia de les barraques reconstruïdes ha estat manllevada del web de l'empresa Binari, que s'encarregà de la reconstrucció (vegeu ací). Ací en teniu un altra imatge (podeu descarregar ací)


Ací teniu un vídeo de la reconstrucció:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada