La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 15 de desembre de 2015

Carrers Literat Azorín i Cadis
Russafa
1928
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Juan María Cerdán ha localitzat una barraca en una foto aèria de Russafa, feta en l'any 1928, que va pujar Ángel Martínez (AMM en les etiquetes d'aquest blog) al seu blog La Valencia desaparecida en el mes d'agost de 2015 (enllaça ací). En la imatge, un detall de la fotografia aèria on es pot veure el campanar de Sant Valeri a Russafa. La fotografia total, la teniu ací (la podeu descarregar ací):
La comparativa actual, feta per Ángel Martínez amb Appel Maps és aquesta (que podeu descarregar ací):
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada